17 Eylül 2007 Pazartesi

FASHION

BUSINESS CASUAL

Çalışan kadınların sayısı giderek artıyor. Kadınların el atmadığı iş sahası pek kalmadı. Kadın iş hayatında sorumluluk alıp yükselirken bir yandan da kendine daha fazla özen göstermesi gerekiyor. Çünkü sadece kendini değil firmasını da temsil etme sorumluluğu üstlenmiş oluyor. Bu görevin bilincinde olan her kadının giyiminden, aksesuarlarına, makyajından, parfümüne kısacası her şeye dikkat etmesi gerekiyor. Özellikle dış temasların yoğun olduğu iş kollarında olay öyle bir boyut kazanıyor ki, ofis giyimi önemli bir başarı faktörü oluyor.

Ünlü İngiliz markası Burberry’ nin birçok tasarımı iş hayatı için biçilmiş kaftan. Gömlek, pantolon ve çantaları iş kadınları için vazgeçilmezler arasında.




Burberry gibi Network’unda stili çalışan kadınlar için çok uygun. Takım elbiseler, birbirinden şık gömlek ve ayakkabılar. Ayrıca Network’ün gündüz giydiğiniz bir kıyafetini geceye de çok rahatlıkla taşıyabilirsiniz.
Fabrika, Calvin Klein, Armani, Versace, Journey, iş kadınlarına yönelik kreasyonlara koleksiyonlarında geniş yer ayırıyorlar.

Louis Vuitton çantalara hangi kadın hayır diyebilirki? Çok şıklar değil mi?



İş Hayatında Hoş Görünmeyenler:

eşortman altı ve üstü

şort

kısa parlak streç veya şort

transparan giysi

deri sandalet

dövme

tenis ayakkabısı

baskılı tshirt

spor ayakkabı

bez ayakkabı

yakasız gömlek

ispanyol paça pantolon

kot ceket pantolon





Hiç yorum yok: