3 Nisan 2008 Perşembe

ADEMLER VE HAVVALAR

Hafta içi hergün öğleden sonra ekranlara gelen bu program belkide TV deki en kaliteli gündüz programı. Gündüz programları içinde o kadar kalitesiz ve düzmece senaryoları olan programlar varki bu program bana terapi gibi geliyor.Raşit Yıldırım ve Şebnem Yiğit'in sunduğu bu programın olmazsa olmazı Doç. Dr. Haluk Özbay'ın olaylara bakış açısı beni mest ediyor. Psikiyatrist Haluk Özbay program içinde konuklara sorduğu sorularla yalnız konukları değil izleyenleride düşündürüyor.
Programda, adından da anlaşılacağı gibi kadın erkek ilişkileri tartışılıyor. Hergün yeni bir konu seçiliyor.
Gündüz kuşağında tek izlediğim program olan Ademler ve Havvaları herkese tabii özellikle evde olanlara tavsiye ediyorum. Bir kez izleyim eminim pişman olmayacak hatta takipçisi olacaksınız.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

kesinlikle katılıyorum, insan psikolojisi, kadın erkek sorunları bu kadar keyifli ve dostani bir ortamda ancak bu kadar güzel tartışılabilir. programın Erkek sunucusuna bayılıyorum. Raşit Yıldırım bence shov programı yapmalıü akşamları onu büyük programlarda da görmek isterim açıkcası. ama ademler ve havvalarda da kalması kaydıyla. yoksa programın eğlencesi biter gibi geliyo

Adsız dedi ki...

süper kalite süper yayın akışı harika insanlarda olunca bibambaşka lezzet.

saygılar
beste